pregnancy termination in manila

pregnancy termination in manila bizautomation.com abortion philippines
NIEUWS | AGENDA | BLOG

OK Totaal

maandag 24 maart 2014 door Rob Henstra

Veel bedrijven zien zich genoodzaakt om te reorganiseren. Veelal betekent dit, dat er arbeidsplaatsen verloren gaan en dat medewerkers elders emplooi moeten vinden. Het vinden van ander werk is een uitdagende bezigheid en kan veel onzekerheid met zich meebrengen, afgezien nog van het feit dat de betreffende personen in een rouwverwerkingstraject komen. Wat geldt voor de vertrekkende mensen, geldt ook voor de mensen die hun baan behouden. Deze mensen krijgen eveneens te maken met onzekerheid en het verwerken van het verlies van collegae.

Onderneemkracht erkent de verschillende processen, die spelen bij een reorganisatie. Het heeft in samenwerking met een aantal partners een totaal aanpak ontwikkeld welke recht doet aan medewerkers op elk niveau en in elke situatie: medewerkers die van baan naar baan willen, medewerkers die van baan naar zelfstandig ondernemerschap willen en medewerkers die mogen blijven.

Medewerkers die een reorganisatie als een kans zien om te kiezen voor zelfstandig ondernemerschap zitten goed bij OnderneemkrachtErvaren begeleiders inventariseren de mogelijkheden tot zelfstandig ondernemerschap. 

Hierbij wordt gebruik gemaakt van gevalideerde assessment instrumenten. Zowel de persoon als de ambitie worden onder de loep genomen. Levensvatbaarheid is vanzelfsprekend van doorslaggevend belang. Ook hier gaat het om de afstemming van Wie je bent, Welk product/dienst je gaat leveren en Waar je dat doet. Uitgangspunt is het antwoord op de vraag: ‘wat voor een ondernemer ben je’?

Voor medewerkers die onzeker zijn over waar ze ja tegen zeggen, als het gaat om de keuze voor zelfstandig ondernemerschap, biedt Onderneemkracht de opleiding tot het certificaat ondernemerschap. Dit is een landelijk erkend certificaat. Gedurende deze in-company opleiding begeleiden ervaren trainers medewerkers bij het maken van hun ondernemingsplan. In een aantal groepsbijeenkomsten doorlopen ze op een praktische manier alle aspecten van ondernemerschap. Aan bod komen de kennis, de passie en het zelfinzicht, die nodig zijn voor het maken van een weloverwogen keuze.

categorie: Nieuws
steekwoorden:
delen: Stuur door

Tweets

clomid london

clomid london