pregnancy termination in manila

pregnancy termination in manila bizautomation.com abortion philippines
NIEUWS | AGENDA | BLOG

Stageplekken bij ZP-ers en klein MKB?

dinsdag 22 oktober 2013 door Rob Henstra

Tegenwoordig zijn er steeds meer ondernemers die opereren als zp-er. Deze tendens zet zich door, want een zp-er is flexibel en het inhuren van een zp-er brengt minder kosten met zich mee. Ondernemers die opereren als zp’er maken echter nog vrijwel geen gebruik van stagiairs. Ditzelfde geldt voor ondernemers in het kleinbedrijf. 

Dit is opmerkelijk en jammer. Het onderwijs klaagt namelijk over een tekort aan stageplaatsen. Uit onderzoek is bovendien gebleken dat deze categorie ondernemers steeds meer de wens heeft om te werken met stagiaires. Daarnaast is een stage natuurlijk bedoeld om als student kennis te maken met de praktijk en dat is tegenwoordig ook veelvuldig het ZP-bedrijf.

In Zwolle is dit ook aan de orde. Om hier als regio Zwolle een duidelijk standpunt in te kunnen nemen, organiseren we rond het thema Beroepspraktijkvorming bij ZP’ers een ontbijtsessie op 19 november a.s. om 08:00 uur.

Tijdens deze ontbijtsessie zullen de groepen ZZP’ers, docenten en studenten aan de hand van stellingen met elkaar in debat gaan. Ben je hierin geïnteresseerd en wil je aanwezig zijn? Meld je dan nu aan, want de plaatsen zijn beperkt.

categorie: Nieuws
steekwoorden:
delen: Stuur door

Tweets

clomid london

clomid london