Helma Ubels

Helma Ubels
De juridische schakel in ruimtelijke ontwikkelingen!

Helma is goed op de hoogte van de Spoorwegwet en aanverwante wet- en regelgeving. Verder zet zij ook graag haar mediationvaardigheden in om de neuzen dezelfde kant op te krijgen.

Werkzaamheden
Juridische advisering, opstellen van overeenkomsten en begeleiden van vergunningtrajecten op het gebied van ruimtelijke ordening. Dit kan als juridisch adviseur, maar ook als projectleider. Bijzonder is de specialisatie op het gebied van projecten die te maken hebben met het spoor. Helma is goed op de hoogte van de Spoorweg wet en aanverwante wet- en regelgeving. Verder zet zij ook graag haar mediationvaardigheden in om de neuzen dezelfde kant op te krijgen.
 
Specialisme
Juridisch advies op het gebied van ruimtelijke ontwikkelingen  met als bijzondere specialisatie projecten in de buurt van het spoor.
 
Ervaring
ProRail: project ZwolleSpoort (nieuwe perrontunnel en aanleg vierde perron), overeenkomsten opstellen en juridisch advies i.v.m. vergunningen etc. en project Uniformering Particuliere Overwegen: juridische status van overwegen vaststellen en overwegen uniform inrichten
Het Vergunningenhuis: project vergunningverlening Natuurbeschermingswet provincie Overijssel, projectleider
4Infra: aanvragen benodigde vergunningen voor perronverlengingen
Provincie Groningen: mediator tussen de provincie al bevoegd gezag en de vergunninghouder

 

categorie: Juridisch
delen: Stuur door