pregnancy termination in manila

pregnancy termination in manila bizautomation.com abortion philippines
NIEUWS | AGENDA | BLOG

mr. Wanda Everts

mr. Wanda Everts
Recht uit het hart

Wanda Everts heeft langdurige en intensieve ervaring in het begeleiden van mensen in zeer uiteenlopende conflictsituaties en in het zoeken en vinden van concrete en werkbare oplossingen.

Everts Mediation - Recht uit het hart!

De mens centraal

De kracht van Wanda is dat zij steeds elk mens centraal stelt, met al iemands kansen en mogelijkheden. Hoe moeilijk iemand het ook heeft. Haar drijfveer is om altijd eerst die mens te zien, en pas daarachter het eventuele probleem of de juridische situatie met vragen èn keuzes. Daarbij creëert zij steeds de nodige rust en veiligheid om lastige situaties aan te kunnen. Zorgvuldigheid en deskundigheid zijn daarbij belangrijke pijlers.

Specialisaties 

Als mediator zijn haar specialisaties arbeidsconflicten en (echt)scheidingen. Als coach werkt zij vooral met cliënten met een (innerlijk) conflict en/of een innerlijke vraag. Dit kunnen zowel professionals in hun vak zijn, als particulieren. .

Trainingen

Daarnaast biedt zij trainingen voor zowel professionele vaardigheden op het vlak van communicatie en conflictpreventie als voor diverse juridische onderwerpen

categorie: Juridisch
delen: Stuur door