Sandra Gortemaker

Sandra Gortemaker
ontwerp en bouw websites

Sandra ontwerpt en realiseert websites, online nieuwsbrieven en biedt hulp bij het opzetten van sociale media kanalen.

Studio Sandra Gortemaker

Haar expertise is het ontwerpen en realiseren van websites in WordPress en Joomla, online nieuwsbrieven (MailChimp), en hulp bij opzetten van sociale media kanalen (FB fanpage o.a.) met de daarbij behorende koppelingen van en naar je website. Vanuit haar achtergrond als grafisch ontwerper is zij een ideale schakel als het gaat om het uitwerken van reeds bestaande ontwerpen naar nieuw te realiseren communicatiemiddelen.

Maar zij biedt méér dan websites! Vanuit haar uitgebreide netwerk kan zij een compleet aanbod doen van online én offline communicatie. Zo is zij in staat om ondersteuning en advies te bieden bij het positioneren van jouw bedrijf. Door middel van een strategiesessie ontdek je welke marketingstrategie bij jouw bedrijf past en van daaruit de daarbij passende communicatiemiddelen.

Diensten: Hulp bij opzetten en koppelen van Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn en/of Pinterest Uitleg Joomla, WordPress, Facebook bijhouden/updaten Facebook
Producten:WordPress of Joomla! website (of ander CMS) OpenCart webshop Drukwerk MailChimp nieuwsbrief. Reservering- en betaalformulieren (WordPress) Banners, speciale promotie pagina en campagnes voor Facebook.

categorie: Communicatie
steekwoorden:
delen: Stuur door