Samenwerken

vrijdag 6 september 2013 door Yvonne de Haan

Samenwerken! Het is het sleutelwoord in deze tijd. En terecht. Als ZP-er red je het niet alleen op je zolderkamer. Je moet laten zien dat je er bent en dat je van toegevoegde waarde bent. Verbind je kennis aan die van anderen, maak een onderscheidend product en vlieg gezamenlijk de markt aan. Daar draait het om!

Tijdgeest
Onderneemkracht heeft deze tijdgeestboodschap als geen ander begrepen. Begonnen als organisatie die vooral flexplekken faciliteert, is Onderneemkracht deze beginfase ontgroeid. 

Achter de schermen is het afgelopen half jaar een nieuwe betekenis gegeven aan het woord ‘verbinden’.
Samen met haar netwerkpartners wil Onderneemkracht ondernemers bij elkaar brengen en die mogelijkheden creëren dat ze gezamenlijk opdrachten verwerven, ook bij bedrijven waar je als éénpitter niet of nauwelijks binnenkomt.

Omarmen
Deze plannen zijn in beginsel klaar en moeten nu omarmd worden door ZP-ers die deze plannen gezamenlijk gaan realiseren. Makkelijk? Nee, want we bewandelen een nieuw pad vol hobbels en kuilen. Maar pioniers beschikken over een lange adem en visie en – niet onbelangrijk – zij verliezen die stip aan de horizon niet uit het oog.

Als enthousiasme, vertrouwen, doorzettingsvermogen en een goed plan hand in hand gaan, weet ik zeker dat Onderneemkracht een mooie toekomst tegemoet gaat. Ik ondersteun het met mijn bedrijf YB-Tekstproducties van harte en zal daar waar ik kan mijn steentje bijdragen aan die gezamenlijke toekomst. 

Yvonne de Haan heeft sedert 2009 haar eigen tekstadviesbureau.
yb-tekstproducties.nl

steekwoorden:
delen: Stuur door